Om Anna

Anna Levi 
Autoriseret Psykolog
Cand.psych.aut,  Adv.Dip.Ed(Open)

– Stifter og indehaver af Psykologcenter 1100
– Medlem af Dansk Psykolog Forening
– Medlem af Dansk Psykoterapeutisk Selskab
– Næstformand i Selskab for Psykodrama og Aktionsterapi

Min vision
Min vision er, at alle mennesker har ressourcer og evner til, at udvikle sig og komme i en bedre psykisk balance på trods af livets omstændigheder og udfordringer. Nogen gange i livet har man brug for at få et “skub” ved at tale med en professionel, som har kompetencer i at hjælpe effektivt.

Metoder
Jeg arbejder konstant på at forbedre min faglige baggrund ved bl.a., at deltage i konferencer, uddannelser, kurser og foredrag. I min terapi bruger jeg adskillige terapeutiske metoder, som jeg tilpasser til de særlige problemstillinger, som mine klienter kommer med. Overordnet set, specialiserer jeg mig i evidensbaserede interventioner forankrede i både dynamisk tilgang og i kognitiv tilgang. Derudover, anvender jeg mindfulness i min terapi for, at hjælpe mine klienter med, at komme i bedre kontakt med sig selv.

Erhvervserfaring

  • Privatpraktiserende psykolog på PVKN: individuel terapi for voksne, parterapi.
  • Psykolog på Center for Seksuelt Misbrugte – CSM Øst. Individuel terapi for voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Psykodynamisk tilgang. Udredning, individuel terapi og gruppeterapi.
  • Psykoterapeutisk Center Stolpegård, Ambulatorium for Stress- og Traumerelaterede Lidelser. Udredning, individuel terapi og gruppeterapi.
  • SR-Bistand. Psykologisk rådgiver. Anvendelse af Acceptance and Commitment terapi (ACT) og Intensiv Korttids Dynamisk Psykoterapi (ISTDP).
  • Angstforeningen. Gruppeleder af social angst selvhjælps gruppe på Østerbro. Arbejdet er ud fra den Kognitive Adfærdterapeutiske ramme.
  • Livslinien. Telefonrådgiver for mennesker i krise og for pårørende.
  • Praktik. Privat psykiatrisk klinik. Samtaler, psykoedukation og mindfulness træning med individuelle klienter og i grupper.

Uddannelse
Jeg er autoriseret psykolog. Min uddannelse er fra Københavns Universitet med speciel fokus på Klinisk Psykologi og Social- og Udviklingspsykologi. Jeg har BSc (Honors) fra The Open University i England. Derudover uddanner jeg mig konstant, superviserer andre psykologer og bliver superviseret.

Privat
På den private side, kan jeg fortælle, at jeg er 52 år, gift på 33 år, bor i København og har tre voksne børn. Jeg går meget op i en sund livsstil, værdsætter god mad og elsker gåture ude i naturen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.