Om Anna

 

anna

Anna Levi Palsvig
Autoriseret Psykolog,
Cand.Psych.Aut, Adv.Dip.Ed(Open)

– Stifter og indehaver af Psykologcenter 1100
– Ledende Psykolog og case coordinator for        Medarbejdere Assistance Programmer i samarbejde  med Workplace Options                 – Uddannet Imago parterapeut
– Medlem af Dansk Psykolog Forening
– Medlem af Dansk Psykoterapeutisk Selskab
– Medlem af Psykodrama Selskab

Min vision
Min vision er, at alle mennesker har ressourcer og evner til, at udvikle sig og komme i en bedre psykisk balance på trods af livets omstændigheder og udfordringer. Nogen gange i livet har man brug for at få et “skub” ved at tale med en professionel, som har kompetencer i at hjælpe effektivt.

Metoder
Jeg arbejder konstant på at forbedre min faglige baggrund ved bl.a., at deltage i konferencer, uddannelser, kurser og foredrag. I min terapi, bruger jeg adskillige terapeutiske metoder, som jeg tilpasser til de særlige problemstillinger, som mine klienter kommer med. Overordnet set, specialiserer jeg mig i evidensbaserede interventioner forankrede i både dynamisk tilgang og i kognitiv tilgang. Derudover, anvender jeg mindfulness i min terapi for, at hjælpe mine klienter med, at komme i bedre kontakt med sig selv.

Erhvervserfaring

  • Privatpraktiserende psykolog på PVKN: individuel terapi for voksne, parterapi.
  • Psykolog på Center for Seksuelt Misbrugte – CSM Øst. Individuel terapi for voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.
  • Psykoterapeutisk Center Stolpegård, Ambulatorium for Stress- og Traumarelaterede Lidelser. Udredning, individuel terapi og gruppeterapi.
  • SR-Bistand. Psykologisk rådgiver. Anvendelse af Acceptance and Commitment terapi (ACT) og Intensiv Korttids Dynamisk Psykoterapi (ISTDP).
  • Angstforeningen. Gruppeleder af social angst selvhjælps gruppe på Østerbro. Arbejdet er ud fra den Kognitive Adfærdterapeutiske ramme.
  • Livslinien. Telefonrådgiver for mennesker i krise og for pårørende.
  • Praktik. Privat psykiatrisk klinik. Samtaler, psykoeducation og mindfulness træning med individuelle klienter og i grupper.

Uddannelse
Jeg er uddannet psykolog fra The Open University i England samt fra Københavns Universitet med speciel fokus på Klinisk Psykologi og Social- og Udviklingspsykologi. Derudover uddanner jeg mig konstant, superviserer andre psykologer og bliver superviseret.

Privat
På den private side, kan jeg fortælle, at jeg er 46 år og bor i København. Jeg er gift og har tre børn på henholdsvis 19, 21 og 23 år.

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere, så er du velkommen til ringe til mig på Tlf. +45 30 30 37 01 eller skrive en mail til info@annalevipalsvig.com.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.