Klienternes udtalelser

Her på siden kan du læse udtalelser fra mine tidligere klienter. 

“…Der er altid blevet lyttet til mig og holdt øje med mig, jeg er blevet respekteret og jeg har følt mig ubeskrivelig tryg. Det vigtigste fra mine samtaler har været at jeg er blevet accepteret og støttet præcis for den jeg er… Selv om jeg har det godt, vil jeg altid have lyst til at arbejde med min psykolog, for jeg lærer meget om mig selv…Man behøver ikke at være syg for at gå til psykolog, man skal have lyst til at lære. Jeg har haft det ret svært på forskellige områder og havde brug for samtaler, nu har jeg det meget bedre og har lyst til at snakke om de små ting….men tænk at jeg nu har tid og overskud til de små ting. Det er fedt!  Tak.”

Kvinde i 20’erne 

“Jeg har været meget glad for at komme her. Jeg har følt mig tryk og veltilpas fra starten. At gå til psykolog har været det bedste jeg har gjort for mig selv.”

Kvinde i 40’erne

“Da jeg startede hos Anna, troede jeg ikke meget på psykoterapi. Jeg er nu blevet overrasket over hvordan samtalerne kunne hjælpe mig til at komme videre i mit liv.”

Mand i 50’erne


“Jeg ville helt sikkert anbefale hende til andre. Jeg har følt at jeg er blevet taget alvorligt og  har fået redskaber der har hjulpet mig igennem en svær periode i mit liv. Det har været vigtigt for mig at hun meget hurtigt kunne se hvad jeg skulle arbejde med.”

Kvinde i 20’erne

“Hver gang jeg har været her, har jeg lært noget nyt om mig selv. Jeg er altid kom hjem efter en konsultation og følt mig mere “lettet” og mere tilpas. Jeg har været utrolig glad for mit forløb!”

 Kvinde i 20’erne

“Jeg har haft det rigtig godt med at tale med min psykolog og få en anden vinkel fra en udeforstående i stedet for f eks venner og familie. Jeg vil anbefale en psykolog, hvis man er parat til at åbne op og tale om hvordan man reelt har det.”

 Kvinde i 30’erne


“Anna form at skabe et rum hvor man kan være tryg. Man går dertil og derfra, med en følelse at blive forstået og accepteret. Terapien er velvalgt og hun er rigtig dygtig til at finde de ting der virker i forhold til de problematikker man kommer med. Tak for denne gang. Jeg har været utrolig glad for at komme her, og har følt det var et sted der var trygt og rart.”

Kvinde i 20’erne

“Min psykolog har givet mig den støtte jeg havde brug for. Jeg er glad for at jeg har valgt psykoterapi frem for medicin.”

 Kvinde i 20’erne (årsag til terapien: depression)

“Det har været hårdt men super godt. … Jeg anbefaler Anna varmt til flere. Har rykket mig ekstremt hurtigt med hendes hjælp.”

Mand i 20’erne 

“…Terapien har vist mig vejen til et godt liv, på trods af problemer…”

Mand i 60 ‘erne 

“Jeg har haft angst og panikanfald før jeg startede hos min psykolog. Fra starten fik jeg redskaber til angst og panik håndtering, og efterfølgende arbejdede vi på de dybere problemstillinger som var hovedårsager til min problematik. Jeg har haft en del aha-oplevelser igennem terapien. Jeg har ikke haft panikanfald side starten i terapien, og har nu lært at overkomme angsten.”

Kvinde i 30’erne

“Igennem samtaler hos min psykolog, fik jeg en god indsigt i min problematik, også i hvad der har forårsaget spiseforstyrrelsen. I dag er jeg rask og er et meget gladere menneske.”

Kvinde i 20’erne

“Min psykolog har ikke kun hjulpet mig med tabet af min far, Anna har hjulpet mig med råd og værktøjer jeg kunne bruge i min dagligdag og studie. Jeg kan varmt anbefale Anna til andre unge som mig, der mistede sin far alt for tidligt og som generelt har været forvirret omkring sit liv, da hun virkelig hjulpet mig videre i livet.”

 Mand i 20’erne

“Det hjælper mig til bedre at kunne overskue, gennemføre og strukturere min hverdag. Letter min angst problematik og gør mig stærkere. Bliver mere bevidst om hvorfor jeg tænker som jeg gør og giver mig redskaber til at ændre tankemønstre.”

 Kvinde i 50’erne

“Da jeg før har gået til en psykolog der mest bare lyttede, skulle jeg vænne mig til den kognitive metode. Men da jeg havde omstillet mig, gav alle øvelserne og snakken om det kognitive rigtig god mening og jeg synes at jeg har fået mange gode redskaber med mig.”

Kvinde i 20’erne

Tilbage til forsiden