Den første samtale

Hvis det er dit første besøg hos en psykolog, kan du måske føle dig lidt usikker eller nervøs, det er helt normalt. Din første samtale vil handle om din nuværende situation. Jeg vil hjælpe og guide dig igennem samtalen, således at du føler dig tryg.

For de fleste mennesker kan det være lidt af en overvindelse, at skulle tale med en psykolog første gang – og derfor gør man sig ofte mange tanker om, hvordan det er, hvordan det foregår og hvad man skal sige.

Da vi er forskellige fra person til person, bliver hver samtale tilpasset den enkelte. Dette er dog psykologens ansvar og altså ikke noget, som du behøver at bekymre dig om – dermed sagt, er der altså ikke noget, du skal vide eller kunne i forvejen for at snakke med en psykolog.

Samtalen er en fælles proces, som du selv har indflydelse på – og er med til at beslutte indholdet og rammerne for. Med andre ord, vil du aldrig blive presset til at snakke om ting, som du ikke ønsker.

Har du yderligere spørgsmål angående terapi eller ønsker du at bestille en tid? Så kontakt mig på tlf. 30 30 37 01 eller skriv en mail til info@annalevipalsvig.com.

Tilbage til forsiden